Wat Is Online Coaching Precies En Hoe Is Het Mogelijk Om Het Te Gebruiken?

Sommige coaches zijn nu begonnen hun klantenkring te voorzien via verschillende online coachingoplossingen voor het bestaan ??die enkele jaren geleden niet toegankelijk waren cursus digitale marketing. Ze bieden bijvoorbeeld onbeperkte toegang via e-mail, gebruiken producten en diensten zoals SKYPE om te communiceren met kleine teams en bieden online video-instructies naast hoe.

Deze online levenslange coachingmethode is duidelijk heel anders dan persoonlijke coaching of mobiele telefoongesprekken. Als gevolg hiervan levert het veel verschillende kennis op voor uw klant. Op hetzelfde moment kan deze oplossing een mentor de mogelijkheid bieden om:

bereik veel meer klanten in veel minder tijd
waarschijnlijk verlagen ze hun coachingpremies voor persoonlijke klanten, hoewel ze veel meer winst opbouwen vanwege een stijging van het volume

Hoewel dit toch redelijk zeldzaam kan zijn, creƫren veel indrukwekkende coaches knowhow als een steunpilaar binnen hun coachingoefening. Maar sommigen geven gewoon levenscoaching op het internet als zeker een van hun verschillende coachingpakketten.

Hoewel we doorgaan met het adviseren van een-op-een-gesprek door gebruik te maken van de mobiele telefoon (of voice-over IP) in onze online elite life coach training en certificering, kan de online wereld een aantal belangrijke voordelen bieden aan coaches.

Vreemd genoeg hebben we precies dezelfde voordelen afgewogen nadat we begonnen te overwegen om onze Dwell lifestyle mentoropleiding en certificering over te brengen naar een online platform.

HERZIENBAAR

Een voorbeeld is, telkens wanneer we onze training van het levende formaat naar een online begripssysteem verplaatsten, waren we er klaar voor om onze studenten toe te staan ??het onderwijs boven en hoger te bekijken. Dus als iemand dieper in een bepaald onderwerp wil graven of als hij een geselecteerde benadering is vergeten, kan hij / zij teruggaan en de video keer op keer bekritiseren. Dat was geen optie voor studenten die een live-evenement bijwoonden.

Op dezelfde manier passen sommige coaches dit systeem toe in hun tactiek om filmopnamen te maken van verschillende van hun trainingen of omdat ze via een bepaald systeem lopen. Vervolgens geven ze hun consumenten het gebruik van de videoclips, ook al kunnen ze samen werken. Vergelijkbaar met onze training, stelt dit een trainingsklant in staat om terug te keren en naar de evaluatie van hun mentor te kijken, een concept zo vaak als ze willen of nodig zullen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *